Remontit

Remontit

 

Erikoisalaamme ovat perinteiset pintakäsittelymenetelmät kuten pinkopahvitukset, kalkkimaalaukset ja erilaiset sablooneilla toteutetut kuviointimaalaukset. Lisäksi teemme tavallisia rakennus- ja saneerausmaalaustöitä sisäpintoihin. Pintojen maalauksiin käytämme niin uusia kuin perinteisiäkin maaleja, esim. kalkkimaaleja ja öljymaaleja.

Käsittelemme pintoja myös lakkaamalla, vahaamalla, öljyämällä ja laseeraamalla. Teemme myös kaikenlaisia tapetointeja: paperi- ja lasikuitutapettien lisäksi hallitsemme myös liimaväritapetoinnit. Kauttamme voit tilata upeita tapetteja Toijalan Tapettitalon mallistosta.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä. Jos en ehdi vastaamaan, laita vaikka tekstiviesti, niin tiedän tavoitella teitä pikimmiten!

Mirva Kallio
045 129 4418
mirvakatariina(at)gmail.com

Kokonaispalvelu suunnittelusta toteutukseen ja kalusteisiin

 

Remonttiryhmämme ei vain suorita remontteja asiakkaan toiveiden mukaan, me myös suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa pintoihin valittavat materiaalit ja värien yhteensointuvuuden kaikkien pintojen ja tilojen välillä.

Visuaalinen tiimimme kiinnittää huomiota kokonaisuuteen. Toteutamme asiakkaan suunnitelmat, kommunikoiden. Mikäli jokin yksityiskohta, vaikkapa vivahde valitussa maalin sävyssä, häiritsee suunniteltua kokonaisuutta, me hoidamme sen asiakkaan puolesta.

Muut yrityksemme tuottamat palvelut (kalusteiden maalaus, entisöinti, verhoilu, tekstiilipalvelut) antavat asiakkaalle mahdollisuuden saada hyvin paljon kodin sisustukseen yhdestä osoitteesta.

Olemme toteuttaneet asiakkaille kokonaisvaltaisia kodin remontointi- ja sisustusprojekteja, joissa olemme suunnitelleet ja toteuttaneet kaikein asiakkaan huonepinnoista huonekaluihin ja kokonaisuuteen sopiviin sisustustekstiileihin (esimerkiksi mittatilauksesta sisustustyynyt).

Tiimissämme työskentelee sisustussuunnittelija (Sisustajan ammattitutkinto 2015).

 

Erikoistyöt

 

Pinkopahvitus

Teemme sekä seinien että kattojen pinkopahvituksia. Korjaamme ja suoristamme vanhoja pahvituksia.

Kuviomaalaus

Suunnittelemme sablonit asiakkaan toiveiden mukaan tai olemassa olevasta mallista kopioiden.Toteutamme myös suurempia kuva-aihemaalauksia. Maalaus toteutetaan käsityönä ja värit sekoitetaan käsin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.